Raspored informacija za roditelje
2023./2024.
Primanje roditelja u poslijepodnevnim terminima
od 6.11. do 10.11.2023. godine
CARNET-ov projekt „e-Škole“ među 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu
Organizacija Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) proglasila je CARNET-ov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ jednim od 12 najboljih projekata u svijetu u području primjene IKT-a u obrazovanju za 2017. godinu u konkurenciji od 143 prijavljena projekta iz 79 zemalja. U projektu e-Škole Agencija za odgoj i obrazovanje, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Fakultet za organizaciju i informatiku u Varaždinu su partneri.
www.azoo.hr
Konačna lista odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava
prema odabiru stručnih aktiva
OSNOVNA ŠKOLA IVANA GUNDULIĆA 2015./2016.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
"U mirisu kruha
srce zemlje kuca." (T. Kolumbić)
I ove smo godine u svojoj školi simbolično obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.
U predvorju škole postavljena je izložba kruha, slastica, raznih proizvoda od brašna te raznolikih plodova zemlje - pravoga blaga prirode našega zavičaja koje je blagoslovio fra Mihael Mario Tolj, župnik Župe Sv. Križa u Gružu.
Na panou su izloženi prigodni likovni i literarni radovi učenika.
Dvije svečane priredbe održane su 18. listopada 2013. g. u jutarnjim satima.
Učenici su recitiranjem književnih tekstova, izvođenjem prigodne glazbe i plesom izrazili poštovanje i zahvalnost zemlji, rataru, mlinaru i pekaru koji su nam na stol donijeli prelijepi kruh i razne plodove. Učenici razredne nastave zorno su nam pokazali tehniku pripreme tijesta za izradu kruha i slastica.
U pozadini događanja prikazane su odgovarajuće videoprojekcije uz glazbu.
Nakon priredbe blagovali smo ukusna peciva.