preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Dubrovnik

Login
POSLIJEPODNEVNE INFORMACIJE za 2. polugodište
Školske novine

Raspored treninga

 

TRENINZI U ŠKOLSKOJ 2016./2017. GODINI POČINJU 12. RUJNA 2016. GODINE PO SLJEDEĆIM RASPOREDIMA!

MOLIMO SVE ZAINTERESIRANE UČENIKE I UČENICE DA SE PRIDRUŽE !

Godišnji plan i program rada škole 2016./2017.

Raspored sati 2016./2017.

Raspored informacija

RASPORED INFORMACIJA ZA RODITELJE

šk. god. 2016./2017.

Kalendar rada

 

Udžbenici 2015./16.

Konačna lista odabranih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava
prema odabiru stručnih aktiva

OSNOVNA ŠKOLA IVANA GUNDULIĆA 2015./2016.

Anketa
Doručkuješ li prije nego ideš u školu?



Kriteriji vladanja

Priloženi dokumenti:
KRITERIJI OCJENE VLADANJA.doc

Kalendar
« Lipanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 10. 2010.

Ukupno: 471937
Ovaj mjesec: 2828
Ovaj tjedan: 520
Danas: 4
Sigurnije na Internetu

Vodič za učenike

Vodič za roditelje

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Eko škola

Mi jedemo odgovorno

Međunarodni projekt

Shema školskog voća

Dislajkam mržnju

 
Koliko je sati?

 

Važni brojevi

192 - Policija

193 - Vatrogasci

194 - Hitna pomoć

112 - Hitna služba

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mi jedemo odgovorno
Autor: Administrator , 4. 5. 2017.

Fotogalerija

http://desa-dubrovnik.hr/pocetna/mi-jedemo-odgovorno/

Prigodnim programom koji su osmislili, pripremili i izveli učenici razredne i predmetne nastave predvođeni svojim učiteljima, završen je projekt Mi jedemo odgovorno.


Ovim projektom željeli smo pokazati djeci, roditeljima i učiteljima koliki utjecaj ima hrana na život ljudi. Tijekom školske godine učenici su istraživali koliko se vode i energije potroši pri proizvodnji hrane te kako proces proizvodnje i dostave hrane do naših domova utječe na okoliš, odakle dolazi hrana koju jedemo i tko ju je proizveo te zašto trebamo konzumirati namirnice domaćeg podrijetla.

Poseban naglasak smo stavili na edukaciju učenika kako postupati s ostacima hrane. Neizostavan dio je i kako se pravilo, zdravo hraniti.

U holu škole izloženi su i prezentirani radovi nastali tijekom projekta (ppt, plakati, likovni radovi), piramida zdrave prehrane. U suradnji s humanitarnom udrugom Deša, organizirano je predavanje o ljutoj naranči, našoj autohtonoj biljci. Učenici su kušali džem od ljute naranče.

Najviše zadovoljstva izazvali su napitci od voća i povrća koje su članovi odbora pripremili za učenike.





[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju