Termini primanja roditelja 2024./2025.
Vrijeme održavanja poslijepodnevnih informacija
(11.11.–30.11.2024.)
AMBER Alert Europe pokreće europsku kampanju za usmjeravanje roditelja tijekom nestanaka djece
CARNET-ov projekt „e-Škole“ među 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu
Organizacija Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) proglasila je CARNET-ov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“ jednim od 12 najboljih projekata u svijetu u području primjene IKT-a u obrazovanju za 2017. godinu u konkurenciji od 143 prijavljena projekta iz 79 zemalja. U projektu e-Škole Agencija za odgoj i obrazovanje, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Fakultet za organizaciju i informatiku u Varaždinu su partneri.
www.azoo.hr
« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
"….Mir Svijetu! Sloboda Svijetu!
I svakome na stolu kruh!" (D. Tadijanović)
Svake godine u mjesecu listopadu simbolično obilježavamo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Povodom tih dana, svečanost u našoj školi održana je 19. listopada 2012. godine u jutarnjim satima.
U raznolikom programu sudjelovali su učenici od 1. - 8. r. Smjenjivale su se učeničke interpretacije prigodnih književnih tekstova, igrokazi i skladbe u izvedbi Školskoga pjevačkog zbora. U kreaciji učenika osmih razreda nastala je odgovarajuća videoprojekcija kojom je popraćen cijeli program.
U predvorju škole izloženi su raznoliki plodovi zemlje našeg zavičaja, razni oblici i vrste kruha, slastice…čarolija je to zadivljujućih boja i finih mirisa koji privlače.
Fra Mihael Tolj, župnik Župe Sv. Križa, obratio se nazočnima i podario blagoslov.
Bilo je to ugodno i toplo druženje.
~~~~
Učenici produženog boravka sa svojim učiteljicama su sudjelovali u projektu Dani kruha. Svojim ručicama su zamijesili i oblikovali tijesto od kojeg su dobili prava umjetnička djela.