preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Gundulića Dubrovnik

Login
Tražilica
Školski kurikul

Priloženi dokumenti:
Skolski kurikul 2024 2025.pdf

Godišnji plan i program

Vijeća roditelja i učenika

Klikni na sliku za više!

Raspored

Stručno-razvojna služba

Kalendar rada


Klikni na sliku za kalendar rada!

Školska knjižnica

e-Dnevnik

CARNET-ov projekt „e-Škole“ među 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu

Organizacija Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu (UNESCO) proglasila je CARNET-ov pilot projekt „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“  jednim od 12 najboljih projekata u svijetu u području primjene IKT-a u obrazovanju za 2017. godinu u konkurenciji od 143 prijavljena projekta iz 79 zemalja. U projektu e-Škole Agencija za odgoj i obrazovanje, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Fakultet za organizaciju i informatiku u Varaždinu su partneri.

www.azoo.hr

(Naš)e-pjesme (naši snovi)

Priloženi dokumenti:
(Nas)e-pjesme (nasi snovi).epub

e-San školske novine

Klikni na sliku za više!

Kriteriji vladanja

Priloženi dokumenti:
KRITERIJI OCJENE VLADANJA.pdf

Kalendar
« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 10. 2010.

Ukupno: 872677
Ovaj mjesec: 4726
Ovaj tjedan: 1407
Danas: 179
Sigurnije na Internetu

Eko škola

Međunarodni projekt

Dislajkam mržnju

Važni brojevi

192 - Policija

193 - Vatrogasci

194 - Hitna pomoć

112 - Hitna služba

Korisno

Produženi boravak
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
MIRISI KRUHA U 2.E
Autor: Administrator , 19. 10. 2016.

Blago danu koji počne mirisima kruha!
Ništa tako ne miriše, što god da se skuha.
Pekare nas tako mame od ranoga jutra.
Oduvijek je tako bilo, a bit će i sutra!

Svaki pekar pozna brašna različite vrste.
Od njega se prave čuda - da poližeš prste!
Kiflice od prhkog tijesta, pogače i pite,
mliječne ili voćne štruce, rezane na šnite.

Netko više voli krafne, netko štrukle slasne,
od najtanjih svježih kora bureke nemasne.
Po svemu se posut može šećera il' soli,
sezama il' origana, netko i to voli…

Pekari, k'o čarobnjaci, oduvijek se trude
othraniti tim umijećem i djecu i ljude.
Zato svatko neka čuje za pekarsko znanje
jer baš ono zaslužuje najveće priznanje!

 

U galeriji pogledajte kako to rade pekari iz 2.E !!!






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju